Kommentarer på Livet leker!


Kanske inte "runners high" men vissa dagar drabbas vi löpare av en väldig lyckokänsla. I dag är en sådan dag- perfekt för löpning vädermässigt, kroppen känns fräsch och allt annat vid sidan av fungerar. Gud vad jag är glad att jag inte tvingas genomkorsa detta vackra land i en varm bil eller på en mullrande motorcykelutanutan i stället kan uppleva naturen och människorna på ett mer naturligt sätt- till fots.

Detta skrivs från ett litet café (Coffe Bean) i en charmig nybyggarutpost vid namn Praire City. Bytte du ut bilarna som står parkerade här längs huvudgatan mot hästar, ja då är det precis som i de gamla vildavästern-filmerna. Här i Praire City har jag suttit och ätit på en restaurang där vå unga amerikaner, Scott Sehon och Dave Bronsfenbrenner också smörjt kråset. Scott och Dave kosrade USA springandes med en babyjogger 2003 och det är deras rutt jag nu följer. Personalen mindes dem mycket väl och det blev ett långt och trevligt samtal om diverse "dårar".

Snart går jag in i internetskuggans värld och där kommer jag troligen att befinna mig några dagar. Kommer idag att övernatta på en campingplats i Austin Junction som ligger högt upp i bergen.  Nästa motell finns i Unity men dit är det bara 24 kilometers löpning varför jag troligen springer längre och då blir det att sova under the stars.
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Jan Suneson - 2007-06-22 10:18:33

Har förgäves letat efter en bild på restaurangen i Praire City för att arrangera ett möte mellan dig och Scott och Dave. Det fick istället bli i en av de många vackra ktatersjöarna.
http://hem.bredband.net/b289465/usa/a.htm


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg