Kommentarer på Kyrkan min räddning


Jag har nu under tre dagar befunnit mig i internetskuggans värld, därför denna tystnad. Men kyrkan har som bekant goda kontakter med cyperspacen. Jag och ett tiotal långfärdscyklister har precis checkat in i Presbytarian Church i Dayville, en håla med 138 invånare. Kyrkan har en enkel dator vi kan använda, stort kök där vi får laga vår mat och sova skall vi göra i kyrksalen. Och dusch och handdukar kunde de också erbjuda oss trashankar, och inte en dollar begärde man. Fantastsikt!

Dagens rapport blir kort. Allt dock väl med mig. Återkommer med en fylligare rapport från John Day imorgon, förutsatt att man har internet. Här ar väldigt bergigt men otroligt vackert med djupa canyons, har sprungit genom John Day Fossil Beds (klassat som nationalmonument) och svalkat trötta fötter i den brusande floden. Min soloritt tycks uppskattas- blev i dag bjuden på en komplett lunch längs vägen från ett par jag dagen innan träffat på Oregon Hotel i Mitchel (175 invånare)

Dagens distans: 61 km

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Erik - 2007-06-20 07:39:12

Hej Pappa, blev lite orolig när du inte skrev något på flera dagar. Härligt att allt rullar på bra! Själv sätter jag mig på tåget till Gbg om en halvtimme för att fira midsommar med Marianne och co.

#2 Laufen - 2007-06-20 14:31:50

nu har du bara 90 dagar kvar. Börjar det inte kännas som om tiden springer iväg för fort?

#3 Inkan - 2007-06-20 17:21:29

Ett nytt ord - internettskugga - sådant man inte bekymrar sig om när man sitter i Stockholm med bredband.
Jogn Day River har jag hört talas om - eller det ska visst finnas flera stycken med samma namn - men tydligen var det någon upptäckare av västern som blivit ihågkommen även med ett ortsnamn. ¤¤¤

Keep on! ¤¤¤
http://blaafaagel.blogspot.com/


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg