Kommentarer på Tyskmara gav fint formbesked


Det blev bronsmedalj i Bonn-marathon. Medaljen föreställer Konrad Adenauer (född 5. Januari 1876, död 19 april 1967)

Foto: Sigrid Suneson

Formen är god. Sprang i dag Bonn Marathon i Tyskland och blev trea i M55 på tiden 3.05.13. Lite överraskad att det gick så pass bra eftersom jag är dåligt tempotränad och inte har sprungit några andra tävlingar i år. Men tydligen räcker det långt med att ha mycket mängdträning.

Det här var naturligtvis ett bra besked inför min kontinentlöpning i USA i sommar. Då handlar det dock om att springa drygt ett marathonlopp varje dag under 100 dagar, sträckan är cirka 520 mil.

Förberedelserna går bra och den mesta av utrustningen är inköpt. Jag kommer att resa med lätt packning, nyligen köptes ett extremt lätt självupblåsbart liggunderlag samt ett mellanting mellan tält och sovsäck. Till min babyjogger har jag köpt racingdäck så att den skall rulla extra lätt. Återstår bland annat en bärbar dator som skall väga 1 kilo. Lätta grejer är också dyra grejer men jag tror det lönar sig i längden att jaga gram.

Jag kommer att ligga lågt med tävlandet och inplanerat är bara Göteborgsvarvet innan jag sticker över till USA. Ett träningsläger med min klubb, Majornas IK, skall också hinnas med.
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Lars Wingfors - 2007-04-23 16:54:12

bra jobbat


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg