Kommentarer på Sportig brödratrio


Jan, 82 år, Ragnar 80 och lillpojken Björn 76. Alla är vi fortfarande aktiva och har inga planer på att lägga av.

Pappa och mamma idrottade inte men barnen blev deras motsatser- utförsåkning, segling/kanot och löpning blev våra favoritsporter.

I veckan träffades vi tre bröder hemma hos Ragnar i Tranås. Ragnar hade häromdagen genomfört en av många tävlingsseglingar i Sommen, Jan berättade att han även nästa år åker till Flaine i Frankrike på ett par månader för att åka utför och jag mumlade något om att det nog blir ett nionde coast to coast där inledningen blir Boston Marathon 2025.

Vi tog en tur ut till Grännatrakten (Lommaryd) där farfar växte upp, vi gick uppför branta "Raggebacken" i Tranås (en nu nerlagd slalombacke som fått brorsans namn) och vi tog en långpromenad längs Svartån. Och eftersom jag var i Småland blev det bärplockning på lingonröda tuvor.

Farfar blev 89 år, pappa 92 och hans bröder blev också gamla. Svårslagna rekord?

Keep on running!




Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Ragnar - 2024-09-01 20:31:16

Trevligt, Björn, om man får säga så, då man ju själv är nämnd. Men visst får man vara tacksam över, att både kropp och knopp kan göra roliga saker.

#2 Bengt - 2024-09-01 20:50:13

Jag visste inte att du var smålänning men det förklarar ju en hel del av din envishet.

#3 Björn - 2024-09-02 08:43:13

Pappa och hans släkt kommer från Småland. Men själv är jag född och uppvuxen i Göteborg så jag ser mig nog mera som Göteborgare än Stockholmare, trots att jag bott längre i Sthlm än i Gbg.


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg