Kommentarer på Dag 9: Vem har den finaste vagnen?


Har det kommit en katt bland heremelinerna? Jag har precis anlänt till Forsbacka golfklubb mellan Bengtsfors och Säffle för att äta lunch och parkerat joggingvagnen bland alla golfvagnar. Jag skojar med spelarna om vem som har den finaste vagnen.

Forsbacka golfklubb har rankats som den 34:e bästa bland Sveriges nära 500 golfbanor. För mig som inte är golfare uppskattade jag maten.

Jag som långlöpare rör mig mycket ute på lanbygden. Där finns det i regel inga vanliga restauranger men däremot golfbanor som ofta kan servera mat. I USA har de varit räddningen många gånger och idag blev det Forsbacka GK. Dagens buffé med köttfärslimpa, skivor tjocka som mina underarmar, smakade föträffligt.

Bilden från Forsbackas hemsida. Det vita huset i bakgrunden är Jägarmästarvillan från 1800-talet som inrymmer hotell och restaurang.

Regn även idag. Imorgon söndag väntas också regn och jag kan summera att det regnat nio av tio dagar. Söndag blir också sista dagen på Vänern runt och det känns skönt att snart vara hemma.

Dagens distans till Säffle: 52 km

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Erik H - 2024-06-16 08:20:49

Varför så mycket regn, kanske beroende på Skagerrak havet.
Prognos för Skagerrak samt Kattegatt
Syd eller sydost 6-11. Imorgon bitti syd eller sydväst. Mest god sikt, men en del skurar med risk för åska.
Du får kanske medvind från Skagerrak havet om du har tur.

#2 CC - 2024-06-16 08:28:06

Hur gör du för att undvika skoskav i regn? Jag brukar inte få skav på längre pass, men i kombination med regn går det inte bra för mig.

#3 Björn - 2024-06-17 06:28:17

Har aldrig haft några problem med det. Det enda skulle vara att jag på äldre dar gått upp en halv skostorlek.