Kommentarer på In the news


Svenska Dagbladet 25 september.

Plötsligt händer det. Idag ett uppslag i Svenska Dagbladet och samma dag är jag med i direktsändning i radion.

Roligt att min förre arbetsgivare SvD tyckte det var värt att uppmärksamma mitt åttonde löp över Amerika. Bra intervju och fina bilder! 

Överraskande att också P4 Extra hängde på. På kort varsel ringde radion när jag var ute och tränade med en löpargrupp i Kista. Jag fick kasta mig på tunnelbanan och svettig springa de sista kilometrarna till radiohuset på Gärdet. HÄR kan du höra Tiiti Schultz intervju. Scrolla ner till "Alla avsnitt med Titti Schultz", intervjun börjar efter 1 timma och 16 minuter.

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Kalle - 2023-09-26 18:17:34

Har du aldrig övervägt att starta under vårvintern (drägliga temperaturer) i Florida och springa mot västkusten?

#2 Björn - 2023-09-26 21:26:40

Jo. det har jag gjort. Startar man t ex i Jacksonville (FL), minskar sträckan med ca 100 mil, nästan fusk.

#3 Patrick - 2023-10-03 09:26:15

Kul att det blev en så bra artikel i SvD. Jag fick den sedan i bättre upplösning av en kompis som prenumererar på SvD (själv läser jag DN). Bra att dina erfarenheter kompletteras av Tommy Lundberg som talar om ärftliga faktorer (något som väl berör både dig och mig som har lyckats springa maratonlopp från 35- till 75-årsåldern. (En skillnad mellan oss är att du aldrig verkar bli skadad). Men att vi bara blir lite långsammare stämmer väl inte riktigt. Det är ju skillnad mellan att springa på 2.50 och över 4 timmar. Även tempot på träning har nog sjunkit i samma mån.


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg