Kommentarer på Dag 97: Backar, backar


Vackert men backar som var så branta att det nässtan inte gick att skjuta vagnen framåt. Och nerförsbackarna var nästan lika besvärliga men då kom en fimp till hjälp.

Härmed kårar jag Pennsylvania till den jobbigaste delstaten av alla. Ja, för löparen är den värre än fruktade delstater som Wyoming och Colorado. Men i skönhet brädar den de flesta.

En kastad cigarettfimp är inte värdelös. Idag föstod jag detta och plockade upp en fimp med filter, Nej, nej, jag har inte blivit rökare men fimparna kommer väl till pass i nerförsbackarna. Eftersom min handbroms behöver spännas och springan mellan bromsklots och fälg är för stor kilade jag in en fimp. Vips fungerade bromsen och nerförslöpningen blev lättare. Tyvärr har det varit svårt att få tag i en cykelreparatör, själv saknar jag de rätta verktygen.

Salt, kaloririkt och onyttigt för de flesta men kanske bra för mig.

HÄR en artikel parkrun publicerade nyligen eftere mitt lopp i Mansfield, OH.

Dagens distans till Drums, PA: 53 km

Keep on running!

 

 
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Erik H - 2023-08-09 08:07:31

Jag tror du får många nedförsbackar ut till Atlanten. Du kan kanske nynna på låten fimpen och tändstickan av Fred Åkerström i nedförsbackarna.

#2 Ragnar - 2023-08-09 08:51:22

Gott att du är tillbaka på bloggen. Man blir orolig när det blir tyst. Men vädrets makter rår inte ens du på. Skrämmande att du drabbats av vädret samtidigt som vi i lugna Sverige också gör det.

#3 Mats - 2023-08-09 09:17:40

En enkel lösning rätt och slätt,
blev fimpen från en cigarett,
den stärkte vagnens bromsfunktion,
en smart och udda konstruktion.

#4 Maths - 2023-08-09 09:37:58

Underbart att cigaretter och chips tar dig till NYC.
Bra knäck av Parkrun!

#5 Klas-Peter Suneson - 2023-08-09 16:15:33

En innovation löst plötsligt och direkt på vägen.
På hembygdsgårdens vagnslider har vi två små trä krukor. De var avsedda för att hänga bak på häst vagnen. I dem samlade kusken svarta små sniglar från vägen. När hjulen började gnissla och gå tungt, använde man sniglarna som lämpligt fett.


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg