Kommentarer på Dag 89:Pennsylvania!


Pennsylvania blev min tionde delstat. Nu återstår bara New York innaan detta coast to coast är över. Men PA kan bli en mycket tuff match- denna delstat är väldigt backig.

Dagen varken började eller slutade bra. Nöjd ändå att jag lyckades ta mig till mitt bokade motell i Pennsylvania. För så snurrig har jag aldrig varit.

Det enda som funkade i dag var löpningen, tack och lov. Huvudet var helt väck. Möjligen pressar jag mig för hårt och tappar koncentrationen. Får se upp med det där, har inte råd med några misstag.

En felspringning på ca 5 km höll på at knäcka mig. Hade inte en aning om hur det gick till, än mindre var jag befann mig. Till råga på allt började gps:en krångla.

-Nu tar du det lugnt Björn, nu tar du det lugnt, hörde jag mig själv säga.

Och det gjorde jag. Gps:en gick plötsligt igång, en Dr Pepper fick igång humöret och kroppen gjorde en omstart. Jäklar vad det flöt på! Har tidigare märkt denna undergörande effekt av en Dr Pepper.

Humöret åter på topp. Promenerad några varv med James på en löparbana i samhället Hubbard, OH. Han berättade att han för tio dagar sedan besökt Stockholm när en bekant gifte sig.

Visst springs det på löparbanor i Amerika. Men det är betydligt vanligare att folk promenerar. När jag rusig av min Dr Pepper passerade Hubbard såg jag flera gångare och fick ett infall att hänga på. Först ett varv löpning, sedan snack med gångarna. Det är så det ska vara, inte bara löpninng från motell till motell. I Hubbard blev jag också stoppad av en kvinna som gav mig 20 dollar. Hon berättade att hennes man sprang en hel del, passade då på att tipsa om min blogg.

Dagens distans: 53 km

Keep on running!

 
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Tommy N - 2023-08-01 08:41:10

Pennsylvania ser hur trevligt ut som helst!
Dit borde man nästan åka.

#2 Lunkan - 2023-08-01 10:51:15

Akta dug för värmekollaps!

#3 Mats - 2023-08-01 10:54:20

Dr pepper skänker sinnet,
lite hopp och stärker minnet,
kunskap ifrån löparlivet,
ger jämn fart och rätt drivet.

#4 Pontus - 2023-08-01 10:55:08

Pennsylvania är otroligt vackert. Ånyo slås man av hur generösa amerikanerna är med tid och pengar vad gäller dig Björn. Där har Svenskar mycket att lära av amerikanerna. Den amerikanska staten borde dock vara bättre på att ta hand om alla fattiga i USA, även om BNP per capita i den fattigaste delstaten i usa är lika hög som u Frankrike. Kort och USA är bra på att skapa välstånd men sämre på att fördela den. Kommer bli tomt att inte dagligen läsa om dina bravader och möten Björn. Du är en sanslös kämpe.

#5 Strängby - 2023-08-01 17:44:14

Jag fick denna Youtube länk från webmaster på Hometown stations i Mansfield som jag mailade eftersom Daphne Bowmans länk inte fungerade.
Detta är reportaget de gjorde:
https://www.youtube.com/watch?v=tDGr7a28dgo

#6 Strängby - 2023-08-01 17:50:22

Jag ser nu att detta var ju samma reportage som Björn redan länkat till tidigare. Jag trodde först att det var ett nytt reportage som Daphne Bowman länkade till på den engelska sidan. Nåväl det skadar inte att sprida länken igen! Reportaget och intervjun är så bra!

#7 Klas-Peter Suneson - 2023-08-01 19:16:45

Att en dryck kan få en undergörande effekt på dig! Måste vara psykologiskt betingat. Tror man på det så funkar det. Ingrediensen är fortsatt hemlig.
Det viktiga är att Du hittade, fick tid att bli social en stund och kom fram för nödvändig vila. Någon stans måste dina 89 löpdagar ta ut sin rätt.
Du är ju mänsklig trotts allt! Det kuperade Pennsylvania väntar.
Keep on running.


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg