Kommentarer på Dag 88: Sällskap


Mike Jarvell, 32,  från Akron, OH  gjorde mig sällskap under dagens löpning. Samtalsämnen saknades inte. Mike tränar inför Columbus Marathon i oktober och har sprungit några halvmaror och maror. Han siktar på en tid strax under 4 timmar.

För första gången under detta coast to coast fick jag löpsällskap. Stötte på amerikanen Mike Jarvell som slog följe med mig knappt mil.

Det är inte ofta det händer att någon vill springa med mig. Inte så konstigt för jag ser inga löpare. Jag skulle gissa att jag sett högst 20 joggare. Sorgligt, de blir allt färre med åren. Men idag stötte jag på några när jag och Mike sprang på en underbart vacker och asfalterad bike trail längs en liten flod.

Ensam på banvallen. Grönskan skänkte svalka. En halvtimma senare öste regnet ner.

Har jag snygga ben? Frågan kan tyckas lite märklig. Under mina dryga 40 år som löpare har ingen i Sverige kommenterat hur jag ser ut. Men här får jag kommentarer om vilka vackra och muskulösa ben jag har. Mestadel är det kvinnor som säger det men idag hörde jag det också från en man. Det är absolut inga "inviter", bara spontant sagt i all vänlighet. Smickrande!

Imorgon händer något speciellt. Vad tror ni det kan vara?

Dagens distans till Newtoin Falls, OH: 55 km

Veckans distans: 367 km

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Klas-Peter Suneson - 2023-07-31 07:16:25

För att vara 75 år, är Du ovanligt välbevarad, genomtränad och stark.
Men Du hade inte platsat blad modellerna i ?mister sweden fitness modell och kroppsbyggare grupp! Där väger Du alldeles för lätt!
OK - ditt mål är ett helt annat
Keep on running.

#2 Mats - 2023-07-31 07:29:22

Ett sällskap är oftast en trevlig sak,
en krokig väg blir av detta mer rak,
ett småprat om vädret och livets gång,
sen skiljs man åt med ett vänligt so long.

#3 Erik H - 2023-07-31 08:09:43

Äntligen en fin löpväg som jag också hade kunnat springa en mil på. Ser ut att passa för spontana fartlekar. Upp med knäna och lite tryck i steget så stiger pulsen, Ser iallafall ut som em perfekt löpväg. När du kommer hem till svedala får du leta rätt på en lika fin löpväg för att vässa höstformen. En liten höstmara kanske?

#4 Jan-Olof - 2023-07-31 11:58:55

Jag tror du hoppar in i Pennsylvania, sen återstår bara tre hopp - in i New York, hopp i Atlanten och ett hopp över Atlanten till Stockholm

#5 Maths - 2023-07-31 20:41:31

Pennsylvania!?
De har rätt, synliga superlångdistansmuskler är läckert och eftersträvansvärt. Klart alla mil ger resultat!


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg