Kommentarer på Dag 80: Sista vilan


Luffaren sover i skuggan under ett träd på en begravningsplats väster om Bluffton, Indiana.

Att ta en power nap verkar funka bra för mig. Men att hitta platser att sova på är inte det lättaste.

Känner jag mig sömning svängar jag av vägen och tar en kort sovpaus. Eftersom landskapet är väldigt öppet är det svårt att hitta platser utan insyn. Ser en bilist dig kommer denne i regel fram och frågar om allt är ok. Så idag blev det på en lite undanskymd begravningsplats.

Tiden är min stora bristvara och tyvärr släcker jag sänglampan sällan före midnatt. Det brukar bli 5-6 timmars sömn, 2-3 timmar mindre än normalt. Ändå känner jag mig utvilad. Mer och bättre djupsömn, kan vara förklaringen och mina power naps.

Imorgon händer något speciellt. Vad kan det vara?

Dagens distans till Bluffton, IN: 62 km

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Strängby - 2023-07-23 08:01:47

I morgon springer du in i Ohio efter ca 30 km, och gör ett spänstigt hopp vid Ohio skylten. Springer du på väg 124, är gränsen strax innan staden Willshire där du kanske övernattar? Hoppas att du har lite kortare distanser nu på sista 5:e delen av äventyret!

#2 Hannes - 2023-07-23 08:33:44

Jag vet att du har din runstreak, men hur tror du att din kropp (och hjärna) skulle reagera om du hade en hel veckas totalvila helt plötsligt efter att du gått i mål? Jag misstänker att du liksom jag skulle kunna bli lite sur och irriterad i psyket på allt och alla om man inte fått springa, men rent fysiskt? :)

#3 Maths - 2023-07-23 11:05:29

Dramatisk bild och rubrik... tror på ankomst till Ohio imorgon!

#4 Mats - 2023-07-23 11:53:14

#Björn: jodå vi har träffats, i augusti 2021 hälsade du på mej ute i Hässelby. Jag hade beställt en sådan där förvaringsbox som man har under joggern, men fick fem, så jag skrev att du kunde få en. Någon dag senare hördes lätta steg ute på gatan och vi fick en trevlig pratstund. Som sagt, behöver du flera så kan du få en eller flera som present efter (senaste?) C2C. Vi har även varit i närheten av varandra tidigare. Berättar gärna om Sthlm maraton 1987 då jag var 13 sekunder före i mål. Hade jag vetat vem du var då, så borde jag artigt saktat in 14 sekunder. Skrev också tidigare om släkten Bergström i Bjuråker och grundaren av Gothenburg, lite lustig beröringspunkt tycker jag.
Ja de här verserna, var väl mest en slump men jag blev väl inspirerad av dina bedrifter. Det är otroligt och samtidigt hoppfullt att det går att genomföra något sådant. Det förtjänas att skaldas om en sådan insats. Vi är nog många följer dej. Dagen vers blir kort och ansluter till Bjorn to run.

A star is Bjorn är sant,
en långlöpargigant,
tillryggalägger mil,
i oförbrukad stil!

Keep on running!

#5 Björn - 2023-07-23 15:08:20

#Hannes: Det tror jag inte vore bra. När jag har kommit hem har jag fortsatt som vanligt med löpningen men självklart mycket mindre mängd. Det har fungerat tidigare. Att plötsligt ändra vanorna kan resultera i en massa problem, t ex nedstämdhet.
#Mats: Mejla mig gärna din adress och telnr så kommer jag ut och hämtar i augusti/september. Min nuvarande väska är trasig i dragkedjan så en ny skulle komma väl till pass. Väskorna är omöjliga att få tag på. Tack!
#Strängby: Javisst är det gränsen till Ohio jag passerar.

#6 Klas-Peter Suneson - 2023-07-23 20:28:02

Bilden där Du ligger utslagen bland gravstenar ser dramatisk ut. En normal person reagerar! Undrar om den liggande behöver hjälp. Så bör det fungera. Du får ta med dig en skylt att hänga på vagnen, en sådan som brukar finnas på hotellrummet, vilken man hänger på utsidan dörren för att inte bli väckt av städerskan en tidig morgon.
?Do not disturb.
THANK YOU!?
Då kanske Du får den vila Du behöver
Keep on running

#7 Thomas - 2023-07-23 21:08:47

Man brukar säga att kyrkogårdar är en viloplats, så jag tycker inte du ska skämmas för din powernap där.


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg