Kommentarer på Dag 14: Brödramöte


En långlöpare och en utförsåkare hade mycket att prata om. Jan, som snart fyller 80, håller världsklass (för sin ålder) i sin diciplin och har inga planer på att lägga av. Det har heller inte jag . . .

Inser att vi är ganska lika, jag och min bror. Vi gillar utmaningar, ensamlivet och vi ger inte upp i första taget.

Idag kom jag till Gävle efter en ganska tuff löpning, delvis beroende på lite felspringningar här och där. Mötet med Jan var sedan länge inplanerat men inte det med två Hemlingbylöpare jag råkade stöta på längs vägen.

Det är dessa pratstunder med känt och okänt folk som egentligen är behållningen med den här typen av äventyr, inte själva löpningen i sig. Idag fanns ingenting att se, mest bara långa raksträckor i öde skogsbygd.

Luffaren gjorde idag ovanligt många korta stopp för att plocka burkar och petflaskor. Väg 56, nu utan vajrar, var rena guldgruvan. Han var därför tvungen att svänga in på Ica i Hedesunda och panta och även på Coop i Valbo. Hade han haft plats på vagnen skulle fångsten ha kunna bli dubbelt så stor men 72 kr är ändå ett klart dagsrekord.

Stortvätt på hotellet. För att hinna få kläderna torra användes en fläkt.

Jo, luffaren fick även idag ett bättre hotellrum än vad han bokat. Måste bero på att han är "guldmedlem" i  hotellkedjan. Synd bara att tiden inte räcker till för att tillgodogöra sig den lilla extra lyxen.

Imorgon Axmar.

Dagens distans 59 km

Veckans distans: 389 km

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Klas-Peter Suneson - 2022-06-06 06:54:50

God morgon Björn!
I dag Sveriges Nationaldag. Sätter flaggan på Odengatan 6, på Församlingsgården, vid Bankeryds kyrka samt Bankeryds Hembygdsgård. Härlig bild på Jan & Dig! Fattades bara Ragnar! Då hade ni varit den treklöver den Gerd & Svante hade glatt sig åt i sin himmel. Senast jag såg Ragnar var i Tyrislöt t St. Anna, när han sjösatte sin kajak. Samma skrot och korn som ni båda.
Nu, lycka till mot Axmar! Kortaste vägen, undviker motorväg, enligt eniro 46,1 km.
Keep on running

#2 Ragnar - 2022-06-06 10:32:45

Så rätt, Klas-Peter. Brodern Ragnar är nästan lika tokig. Men då är det mest vatten som gäller. I loggboken finns redan i år infört 33 paddlingar och 13 segelturer. Men till skillnad från Björn har jag inget mål som måste uppfyllas.

#3 Lennart - 2022-06-08 17:04:43

Not because it is easy but because it is hard =).

#4 Kristoffer H - 2022-06-08 19:07:04

?Veckans distans: 389km? - Mycket imponerande!!!


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg