Kommentarer på Dag 7: Äntligen sol


Blommande vägrenar (Trift) längs länväg 195 norr om Habo.

Krånglande internet gör att dagens text blir kort. Jag har tagit mig till Hjo.

Löparkompisen Hans Strängby dök överraskande upp och gjorde mig sällskap en bit på vägen. Då gick löpningen betydligt lättare.

Dagens distans 63 km

Veckans distans 401 km
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Klas-Peter Suneson - 2022-05-30 07:34:53

God morgon Björn!
Kul att Du fick sällskap genom Bankeryd, Habo, Fagerhult, Brandstorp mot Hjo.
Strängby med rötter i Vistorp? Jag saknar din berättelse, iakttagelser och reflexioner om samtiden utefter vägen. Det har varit ditt signum vid dina löp genom USA. Rapporter om datorstrul ger små möjlighet till feedback. Keep on running!

#2 N-O - 2022-05-30 10:36:05

Känns ändå som en kärnfull och nästan poetisk text i sin sparsmakade minimalism. Ibland behövs inte mer när du behöver koncentrera dig på annat.
Lycka till med den fortsatta löpningen.

#3 Strängby - 2022-05-30 18:16:29

Tusen tack Björn för en jättetrevlig löptur!. Vi hittade dig lätt strax söder om Fagerhult sedan var det ca 15 km löpning till Brandstorp. Det är alltid trevligt att springa och prata med dig om allt möjligt. Mest löpning såklart. En stor ära också att få varit med en liten bit på din Smygehuk- Treriksröset löpning!
Hoppas att resten av löpningen gick bra till Hjo.
Stort lycka till på resten av färden. Jag kommer såklart följa din intressanta och läsvärda blogg!
Klas-Peter, ja det stämmer! Jag är född och uppväxt i Vistorp, men har länge bott i Stockholm. Jag är uppväxt i Lanthandeln i Vistorp som är känd från Änglagård 3, och är bror med Kent Strängby som tillsammans med mig har designat delar av Pilgrimsleden mellan Sandhem- Drottensäng - Vistorp - Kyrkeslätt som jag tror du har vandrat del av? Min bror berättade att han känner dig och har träffat dig flera gånger! Vad världen är liten! :)
Du är alltså släkt med Björn förstår jag ?


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg