Kommentarer på Första maratonstatistiken


Listorna hittar du under fliken Maratonstatistik överst på sidan.

Idag presenterar jag den första maraton- och halvmaratonstatistiken för 2021. Kanske finns du med på mina årsbästalistor?

Siffrorna är ännu så länge preliminära och det finns säkert en del fel i tabellerna och missade resultat. Ser du något galet, mejla mig gärna.

Som vanligt är resultaten uppdelade i åldersklasser; M35, M40, M45 etc. På grund av cornan har det i år varit färre tävlingar än vanligt. Tyvärr blev det t ex inget Göteborgsvarvet  vilket förrycker halvmaratonsiffrorna. 

Själv finns jag med på såväl maraton- som halvmaratonlistan med blygsamma placeringar.  Kanske kan jag röra mig lite uppåt på maratonlistan om/när jag springer en mara nu på söndag i Helsingör, Danmark.

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Helene - 2021-11-25 09:26:08

Detta hör till ditt tidigare inlägg ,läste där om din fru och vad hon betytt för din löpning.Det är just så det ska vara,då är det bra.Man ska inte behöva känna sig jagad av någon fru

#2 Patrick - 2021-11-27 09:41:08

Tack för statistiken och lycka till i Danmark! Det verkar vara ett lite udda maratonlopp som delvis går på trafikerade vägar och där man tar med sig egen vätskeflaska. Men du är ju van! Före mitt senaste Stockholm Marathon tänkte jag liksom du att allt under fyra timmar är bra. Men efteråt tänker jag att allt över fyra timmar också är rätt bra

#3 Björn - 2021-11-27 15:33:23

Tack. Ja, ett udda lopp på udda tid av året. Vi ser ut att bli 200-300 löpare, hälften på maran och hälften på halvmaran. Vätskekontroller ska dock finnas. Det som kan bli besvärligt och som jag inte alls gillar är temperaturen- +2 grader, eventuellt lite regn och det ska kännas som -2. Jag skulle nog ha valt Malaga Marathon i december. . .


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg