Kommentarer på Dag 44: Bohuslän!


Ett gäldjehopp på Jodfallsbron över Göta älv, som bildar gräns till Bohuslän/Västergötland. I bakgrunden Bohus fästning.

Nu snurrar pariserhjulet igen på Liseberg och nya Hisingsbron är klar. Det har hänt en del sedan jag var här i somras.

Ja, nu har jag kommit till Göteborg, min barndomsstad. Senaste besöket var förra sommaren då jag sprang Stockholm-Göteborg t/r.  Det är alltid lite speciellt att springa här, jag känner mig hemma på något konstigt sätt trots att det var 50 år sedan jag flyttade.

I Göteborg, eller rättar sagt Mölndal, kommer jag att stanna tre dagar. Bor på fina Quality och kommer göra diverse tågstevar för att ta mig an nästa landskap, Halland. Hotellen börjar nu fyllas efter pandemin men detta jättehotell med cirka tusen rum är bara belagt till 25 procent. I Halland är beläggningarna högre och priserna också galna så det är ekonomiskt föerdelaktigt att ibland vara stationär. På hotellkedjan Nordic Choise har jag "klippkort" och betalar bara 750 kr/natten.

Dagens löpning från Älvängen till Mölndal blev 47 tunga km på grund av hård motvind. I Nödinge passade jag på att besöka en barndomskamrat. Veckans distans 352 km.

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Catarina - 2021-08-02 07:35:29

Så skoj att följa dig genom det avlånga landets alla landskap.
Har följt dig tidigare på dina äventyr ?coast to coast ?
Kanske gör dig sällskap när du närmar dig Halland/Skåne gränsen

#2 Superman - 2021-08-02 18:44:45

Du måste va Stålmannen?


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg