Kommentarer på Här sköter man snöröjningen


Sopsaltad gång- och cykelbana i Danderyd. Kommunes snörjning sköts föredömligt, mycket bättre än i Stockholm. Även alla smågator inne i villaområdena är renskottade, jag vet för jag har snart sprungit på de flesta.

Herregud, vilken vecka! Totalt har jag sprungit 22 mil. Vadan detta?

Normalt springer jag inte så här mycket. Förklaringen till denna rivstart i snöiga och kalla februari stavas STDS alltså Spring tills du stupar. Tänkte att det var lika bra att dra på från början i denna löparutmaning på Facebook. Bland de cirka 170 deltagarna är jag med något undantag ensam om att springa klart längre än de stipulerade minimidistanserna, det vill säga det antal km som dagens datum anger. Första veckan har jag alltså snittat på cirka 3 mil om dagen. Jämfört med USA-löpen motsvarar det en halv dagsdistans.

Vintervägen, Stocksund.

För närvarande håller jag på att "inta" alla gator i Danderyd och kanske blir jag klar andra veckan i februari. Idag söndag blev det dock ett långpass på sopsaltade cykelbanor, från Kungsholmen till Hässelby, totalt 34 km. Sopsaltat är det hela vägen från Stadshuset och nästan ända fram till Lövsta återvinningscentral.

Keep on running!

 
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Jan-Olof - 2021-02-07 22:39:00

Hej Björn, ja, sopsaltade gång- och cykelbanor är en välsignelse dessa dagar. Förra året hade du en länk till excelarket för STDS. Kan du ange den i år också? Det är intressant att följa alla som känner sig kallade till denna utmaning.

#2 Björn - 2021-02-08 17:49:56

Länken utlagd.

#3 Jan-Olof - 2021-02-08 18:52:29

Tack Björn. De flesta behöver ju öka mängden efter hand som månaden går. Du kan ju göra tvärtom.


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg