Kommentarer på En mara på Maratonvägen


Maratonvägen i Tallkrogen är 1 km lång. Dagens löpta 44 km gick dock till största delen på andra gator och angränsande Gubbängen.

En mara på Maratonvägen vore väl något? Lägger man till angränsande Olympiavägen skulle man få till en rundslinga på 1,7 km, alltså cirka 25 varv för de nödvändiga 42 km.

Så gick de något förvirrade tankarna när det i dag var dags att ta itu med de återstående stadsdelarna i Farsta stadsdelsområde. Projektet att springa på varenda gata i Stockholm (totalt cirka 5 000 gator) har legat i träda den senaste tiden men idag kunde jag bocka av stadsdelarna Tallkrogen och Gubbängen.

Coronan ställer dock till det. Tidigare har jag ibland tagit pendeln hem när jag varit ute på långskubb men nu är det slut med detta. Det förvärrade smittläget gör att jag inte vill resa kollektivt. Så när jag idag skulle "inta" Tallkrogen och Gubbängen, som ligger ca en mil bort från bostaden, var jag tvungen att springa både dit och hem.

Apropå kollektivt resande, idag ställde jag in deltagandet i söndagens veteranSM i terränglöpning i Enköping. Jag hade tvingats åka pendel och buss, kanske också byta om i ett trångt omklädningsrum. Dumt att trotsa myndigheternas råd.

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg