Kommentarer på Bloggen fungerar igen!


I två veckor har jag inte kunna skriva på bloggen på grund av tekniska problem. Men nu är de äntligen lösta av webbmaster, min son Nils.

För en gammal journalist kan det vara frustrerande att inte få skriva, nästan som att ta pennan ifrån mig. Jag har haft den här löparbloggen nu i 14 år och den är en av de äldsta och mest lästa i Sverige. Snart kommer allt att vara som vanligt igen och på måndag kan jag dessutom utlova en "stor nyhet". Du som i veckan var och lyssnade på miit föredrag  i Vallentuna vet vad det handlar om. Men alla ni andra- vad kommer jag att meddela?

Ett tag fruktade jag att bloggen utatts för sabotage. Men så var det inte alls.

-Nä, det var ditt webbhotell som uppgraderat till php 7,2 och tagit bort stödet för version 5.6 som sidan var programmerad i. Jag fick göra om massor av saker och jobba kanske 3-4 timmar, säger Nisse.

Sonen är programmerare och datautvecklare. Men hur ska vanligt folk klara problem av den här sorten? Förstår att allt färre har privata bloggar och istället gått över till Facebook och andra plattformar, som inte kräver så mycket teknisk kunskap.

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här