Kommentarer på Appalacherna besegrade!


Jag svävar på moln. Appalacherna, den mest fruktade bergskedjan, är avklarad. Idag sprang, eller rättare sagt gick jag, jag över  det sista och kanske värsta partiet. Det var fruktansvärt varmt och klibbigt, 101 F, vilket är 38 grader. Innan bergsetappen lassade jag in revbensspjäll och fyllde mig med sportdryck så det nästan sprutade ur öronen. Backarna klarades men ett tag var det riktigt kritiskt eftersom jag under denna bergsetapp fick tre (!) punkteringar på raken och jag hade bara tre reservslangar. En punka till och det hade varit kört.

Dagen rapport blir kort. Sitter och skriver detta i mörkret utanför Wendy´s hamburgerrestaurang i staden Ruckersville där jag lyckats hitta någon konstig internetuppkoppling. Motellet är ett av de sunkigaste jag tagit in på och en massa, som jag upfattar det, skumma typer är mina grannar. Kvällen får ägnas åt att laga slangarna, vilket lördagsnöje!

Keep on runing!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Lars Törnquist - 2007-09-09 12:00:21

Hej Björn.
Jag börjar redan känna den annalkande saknaden efter att få läsa det senaste inlägget på suneson.se. Det har nämligen hört till en av dagens höjdpunkter att få följa ditt fantastiska äventyr.
Jag undrar hur du lyckas med att ta dina "hoppbilder". Använder du dig av självutlösare och sekvensbilder? Det är ju annars mycket svårt att lyckas synkronisera hoppet med en enstaka exponering. Hur många försök brukar det ta för dig innan en lyckad bild fångas?
Hälsningar /Lars

#2 Peter Moore - 2007-09-09 22:45:57

Hej Björn!
Fantastisk prestation! Du är en inspirationskälla och många tankar ägnas åt Dig under egna joggar. Följer Din blogg varje dag. Kommer att bli tomt då Du slutar.
Jag undrar hur lång tid per dag Du är ute på vägarna. Jag undrar också vilken marchfart Du har t.ex per mil.
Hälsningar Peter

#3 Rickard - 2007-09-10 09:22:30

Hej Björn,
Något sent tips: när man får många punkteringar i följd beror det ofta på att det som orsakade den första punkteringen (spik, glasbit, eller dylikt) sitter kvar i däcket och fortsätter att göra hål i slangarna.
För övrigt är jag otroligt imponerad av din lilla tur. Blir det Jorden Runt nästa gång?

/Rickard


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg