Kommentarer på Striptease på hotellet


På Hotel McArthur håller man sig med en man/kvinna som spontantstrippar i baren. En kvart efter att denna bild togs passade någon på att stjäla (!) min reflexväst när jag på kvällen checkade in på hotellet.

Man ser inte många berusade utomhus här i USA. Delvis beror det på att det knappt finns några människor ute på gatorna, alla sitter i sina bilar. Hemska tanke, kanske är man berusad bakom ratten i stället?. I tv visas program om det tydligen utbredda rattfylleriet och det skrämmer mig, jag som vistas 10-14 timmar ute på vägarna vareviga dag.

Men visst sups det, riktigt hårt. Det har jag noterat vid de få krogbesök jag gjort. Men om det är värre här än hemma vet jag inte eftersom jag aldrig går på krogen i Sverige. Toleransen i USA mot berusade verkar stor, hur full och skräning du än är så får du stanna kvar och till och med få påfyllning. Nu har jag inte besökt några finare krogar/barer och mina noteringar gäller enbart små landsortsstäder.

Ett färskt exempel på supandet var gårdagens besök i McArthur där jag på kvällen tog in på stadens hotell som också fungerade som pub. Countrymusiken ljöd högt och runt bardisken satt en handfull mer eller mindre berusade män plus två kvinnor varav den ena var spik nykter men som nästan beundrande såg på hur pojkvännen tömde det ena spritglaset efter det andra. Kanske inget konstigt i detta. Det var personalen som var det konstiga.

Den mest konstiga av dem alla var en man/kvinna, könet obestämbart, som var påfallande berusad men som ändå hade någon slags funktion i baren och hade hand om betalningen av  rummet.  Personen  serverarde sig själv den ena drinken efter den andra och plötsligt drog han/hon av sig tröjan och flinande visade brösten. Det var då jag blev helt övertygad om personens rätta kön- i jämförelse med dom brösten skulle jag med min spetiga löparkropp framstå som rena bystdrottningen!

Har nu kommit till staden Athéns (21 000 invånare) i Ohio. Att det är storhelg på gång (labor day) märks på rumspriserna.Budgetmotelllet kostade 65 dollar. Igår stark till McArthur men idag svag till Athéns. Jag verkar vara en varannadags människa. Imorgon lördag befinner jag mig förhoppningsvis i West Virginia.

Keep on running!

 

 
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Björn - 2007-09-01 05:56:04

"Budgetmotellet" kostade inte 65 dollar utan 73. Dyrt!

#2 Inkan - 2007-09-01 13:49:56

Ha,ha - vilken upplevelse! Du har en förmåga att hitta det genuina emellanåt. Kul! Det låter som en sorts variant på upplevelser Jack Kerouac skrev om i "On the road" detta med ditt besök i McArthur, på stadens hotell & pub etablissemang till countrymusik...yea man.

Du kanske skriver en ny "On the road" sedan?
undrar Inkan
http://blaafaagel.blogspot.com/

#3 Robert - 2007-09-03 15:15:43

Hej!
Hur klarar dina tänder 3 månaders sippande av söta sportdrycker hela dagarna? Borde slita ganska hårt eller har du några knep ?


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg