Kommentarer på Norge och Sverige i skön löparunion


Gunnar Bruun fick knuffa min babyjogger under vår gemensamma halvmara mot gränsen till Ohio. Det var första gången på 400 mil jag inte hade vagnen framför mig- visst kändes det lite lättare.

För första gången hade jag en medlöpare under min dryga 500-milatur tvärsöver USA.  På morgonen i New Castle dök norrmannen Gunnar Bruun upp och vi sprang tillsammans till nästa stad, Hagerstown. Det blev en halvmara som gick på 2 timmar och 13 minuter, nu förstår ni vilket tempo jag håller.

Gunnar är duktig löpare och satsar på halvamaran. Han är i databranschen, bor med familj sedan knappt ett år i södra Indiana och hade åkt upp enkom för att springa med mig. Kvällen innan hade han placerat sin nyinköpta cykel i staden Hagerstown och efter vår löptur cyklade han tillbaka till bilen han parkerat i New Castle. För mig betydde det här löpningen mycket. Vad roligt att få prata svenska! Vi hade underbart löparväder denna vackra söndagsmorgon, asfalten var så där jämn den någonsin kan bli, backarna  och trafiken försumbara och efteråt åt vi min absoluta favorilöparmat: spagetti och köttfärssås.

Herrgud, det här går ju som en dans, redan 400 mil! Och i morgon befinner jag mig i Ohio.

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Andrea - 2007-08-27 09:14:47

Härligt!

#2 Henke - 2007-08-27 11:10:16

Du är helt otrolig! Imponerande!

#3 Inkan - 2007-08-27 11:44:22

Underbart! Det var väl toppen att få snakk litt svorsk... Det er morsamt med venner fra Norge:) ¤ Du håller ett bra tempo - jag blir mer och mer imponerad.

#4 Jan Suneson - 2007-08-27 12:52:55

Gud vad det såg skönt ut. Fick verkligen lust att löpa med. Hade dock ställ min cykel i Millville och gjort en kvartsmara. Togs kortet med den blå himmeln tidigt på morgonen? I Gävle drar det nästan alltid upp ?Gävlemoln? som kan förstöra en hel dag,
Jag hoppas kunna leverera en ?målgångsprognos? i kväll. Den kanske inte blir så exakt som jag först trodde då hemska West Virginia ligger och väntar på dig .

#5 Martin - 2007-08-27 19:35:56

Hej Björn!
Det är verkligen inspirerande att höra om din resa/löpning! Blir verkligen sugen på att ge mig ut på nåt liknande äventyr!
Har ett par frågor.. Hur förberedde du dig inför resan? Hur mycket tränade innan avfärd och hur mycket tränar du en normal vecka när du inte springer över USA?
Varför har du valt att springa just i USA och i nåt annat land?
Hur har du sprungit nån ultramarathon? Förberedelsetips? MVH /Martin


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg