Kommentarer på Motellen är problemet


Tummen ner för detta sunkiga motell i New Castle i Indiana. Enda positiva var att solen snabbt torkade mina nytvättade löparkläder.

"Nice rooms", står det på skylten. Sådant brukar betyda motsatsen och det gjorde det den här gången.

Det är egentligen en helt galen värld jag lever i. Ena dagen värsta lyxmotellet, nästa dag rena bottenappet. Det finns liksom ingenting mittemellan. Sällan hinner jag utnyttja lyxen som finns på de fina motellen som swimmingpool, löpband (ha!) med mera. Och ofta har jag ingen möjlighet att välja och vraka eftersom jag till skillnad från bilägaren inte kan åka runt och jämföra. Jag får ta vad som erbjuds. Och då kan det bli precis vad som helst.

New Castle Inn i staden New Castle dit jag idag kommit får lägsta poäng i min motellranking. Ägaren verkade medveten om att motellet inte höll högsta klass för innan han skulle dra kreditkortet  uppmanade han mig att först titta på två rum- det var som att välja mellan pest och kolera.

Att överhuvdtaget hitta ett motell gör mig alltid nervös. Påstådda motell finns ibland inte, som igår i Pendleton, där jag i åskregnet och mörkret plötsigt stod utan husrum och fick köras i taxi til grannstaden Anderson. Eller  som idag i New Castle springa en massa onödiga kilometrar ut till en motorväg där alla motelen låg.

Helt klart är motellen mitt största och kanske enda problem. Gud vad skönt det hade varit om jag alltid visste att jag hade husrum. Men i morgon är rumsfrågan löst. Lyxmotell (Comfort Inn) är bokat i gränsstaden Richmond. Och kanske får jag någon som springer med mig någrat immar på highway 38.

Dagens löpning från Anderson till New Castle blev kort, 40 km. Men idag gick det tungt och motivationen var inte på topp. Sådana dagar har också jag.

Keep on running!

 
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Inkan - 2007-08-26 13:10:11

Det finns inte Bed&Breakfast USA? Det borde ju landsbygdens småorter satsa på.
R o m här i Sverige fiinns ju B&B.
Tänk att hyra ett rum med skön bäddad säng och äta hemlagad god frukost innan man bryter upp dagen efter.
Det är inte dyrare än ett simpelt enkelrum.

Du får springa runt Storbrittanien nästa gång - så slipper du oron över rum för natten:)

#2 Inkan - 2007-08-26 13:11:36

Det finns inte Bed&Breakfast USA? Det borde ju landsbygdens småorter satsa på.
T o m här i Sverige fiinns ju B&B.
Tänk att hyra ett rum med en skön och bäddad säng att sobva i och äta hemlagad god frukost innan man bryter upp dagen efter.
Det är inte dyrare än ett simpelt enkelrum.

Du får springa runt Storbrittanien nästa gång - så slipper du oron över rum för natten:)

#3 Peter Nilsson - 2007-08-26 21:36:30

"Bara 40 km för att motivationen var låg" :-)

Du är enorm Björn, och en morot kan ju vara vilken motivation du utgör för alla oss här ute som följer ditt äventyr.
Smålog lite när tv-kommentatorerna ojade sig över den fruktansvärda sträckan i marathon-vm i Japan i förrgår.
Jag vet att det inte är samma sak, men allt måste ju ses i sitt sammanhang. Det är väl snarare hastigheten de håller som är fruktansvärd.
Kämpa på Björn.

#4 inger nordén - 2007-08-26 21:51:34

längre än ett maraton varje dag, hur orkar du björn. Du är fantastisk. Själv orkar man inte ens gå 40 km om dagen. Tidsbrist ? don´t know. Keep on running.

#5 sören turesson - 2007-08-26 21:53:48

går in varje dag för att se om du fortfarande springer. Jag tillhör klubben "grön av avund" och tycker egentligen att du är fantastisk. sören

#6 inger nordén - 2007-08-26 21:58:13

min.boyf avundsjuke ex. boyfriend går in varje dag på din blogg för att se om du brutit. Men önskar dig innerst inne lycka till med avslutningen av ditt äventyr.

#7 Jan Suneson - 2007-08-27 00:56:55

Passa på och njut av Ohio unde nästa vecka. Samla krafter för sedan väntar West Virginia med Appalacherna som inte är en kedja utan ett antal i nord sydlig riktning. Upp och ner, ren vildmark och få övernattningsmöjligheter. Har börjat jobba med en plan där dagsetapperna kommer att ligga på mellan 40-60 km. Låter kanske inte så mycket men det kommer att bli sju tuffa dagar.


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg