Kommentarer på Ã?ntligen Indiana!


 

Oj vilket glädjeskutt jag gjorde när gränsen mellan Illinois och Indiana passerades.! Nu har jag kommit till en ännu lummigare delstat, dessutom också härligt platt.

Med viss saknad har jag nu lämnat Illinois- platta delstater gillar jag. Jag är nästan halvägs inne i Indiana och det jag hittills sett är mycket bra. Det är tämligen platt, väldigt vackert och lummigt , nästan parkliknande med klippta ytor nära vägen. Highway 32 som jag springer på har en smal asfalterad vägren men där löpvagnen ändå får plats.

Gårdagen bjöd på viss dramatik. Jag sprang vilse i mörkret när jag skulle ta en genväg till motellet. Det var riktigt otäckt, becksvart, klockan var 23 och inga bilar stannade. Smått desperat slet jag av mig reflexvästen och vevade runt med den i mörkret. Och äntligen stannade en bil. Jag fick då bekräftat att jag var på fel väg och det var bara att springa tillbaka, där rök en timma (ytterligare en timma försvann när gränsen till Indiana passeradres). Motell var bara att glömma men jag hade turen att hitta en campingplats med dusch och som tjuven om natten smög jag in där och gratisduschade. Ägarrinnan  kom på mig men när hon fick höra att hon hade att göra med en coast to coast-löpare från Sweden, ja då öppnades alla dörrar och någon betalning för campingen var det inte tal om.

Det går fortsatt väldigt bra och jag känner mig stark och mindre stressad nu när vägvalsfrågan verkar vara löst. Snart 75 procent sprungna- har själv svårt att förstå att jag sprungit så här långt. Jan, som så föredömligt hjälper mig med kartstudierna, var inne på att jag skulle ändra slutmålet för att korta rutten något. Men det vill jag inte, det är vågorna och motellen i Virginia Beach som gäller (än så länge).

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Jan Suneson - 2007-08-24 14:46:43

Ohio passagen hittar du i gästboken


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg