Kommentarer på Skall sedlighetspolisen stoppa mig?


I skolan var jag grabben som sprang vilse på orienteringarna och dom andra fick vänta på mig. Vid det förra USA-löpet gjorde jag flera grova felspringningar. Den här gången har det gått bättre, kanske för att gubben ännu inte slarvat bort glasögonen (vilket jag gjorde förra gången). Men problemfritt är det ändå inte.

Det känns som jag famlar lite i mörkret. Jag har inte längre någon bestämd rutt att följa, bara ett slutmål (Virginia Beach). MIsstänker att jag egentligen ligger aningen för långt norrut och att det kanske finns närmare städer vid Atlanten att springa till än just VB, kanske strax söder om Washington? Jan, jag behöver din karthjälp!

Nu har jag vittring på delstat nummer 6, Indiana. Jag befinner mig någon mil från gränsen, i staden Daneville (35 000 invånare).  Jag  har checkat in på ett  ganska fint motell men vad hjälper det, inte heller här fungerar internet på rummet. Där rök ett par timmar helt i onödan och jag känner mig lite stressad. Svaren på era frågor får därför vänta någon dag.

Jag skall nu försöka styra om kursen lite mera söderut och komma ner på highway 36 till staden Montezuma (1 179 invånare).  Men tyvärr blir jag då måltavla för värsta trafikhelvetet, Iniananpolis. Jag avskyr stora städer, de är fruktansvärt jobbiga att ta sig igenom för en fotgängare.

Dagens löpning blev en behaglig historia, totalt cirka 53 kilometer.  Det är inte jättevarmt men luftfuktigheten är  hög varför svettningen är så enorm att det klafsar i skorna. Springer nu utan tröja  men har reflexvästen på. Dessbättre är skavsårsproblemen nu borta. Jag löste dem på ett radikalt sätt: klippte bort innerbyxorna i mina joggingshorts och skippade också kalsongerna. Snart rycker väl sedlighetspolisen ut!

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Jan Suneson - 2007-08-22 10:02:09

Det bär nästan käpprätt åt helvetet att dra ner mot Montezuma. Du ligger inte för långt norrut för en perfekt landning i Virgibia Beach,

För två dagarsedan gjorde jag upp den perfekta rutten genom Indiana. Här kommer favoriter i repris.

Jag har jobbat några timmar för att hitta den bästa vägen genom Indiana. Ibland känns nästan som jag sprang med dig och det är jättekul och framför allt lärorikt att jobba med kartor. Hoppas att du har viss nytta av mina kartstudier.
Utgångspunkten den här gången är några kilometer söder om Danville. Från Urbana till Danville tar du dig lättast fram på High Way 150 (54 km) Slutmålet är Richmond som är gränsstaden till Ohio. Löpningen går hela tiden på Indiana State Road 32 och State Road 38
http://en.wikipedia.org/wiki/Indiana_State_Road_32 http://en.wikipedia.org/wiki/Indiana_State_Road_38,
Vägar som jag bedömer som betydligt trevligare än High Way 136 och 36. Totalsträckan genom Indiana blir 257 km.
Här hittar du hela kartmaterialet.
http://hem.bredband.net/b289465/bjorn/Indiana.htm

Glöm inte att ställa om klockan när du kommer till Indiana God natt eller god morgon.
Hoppas att du hinner läsa det här innan du ger dig i väg.
#2 Björn - 2007-08-22 15:53:00

Får rätta mig själv. Indiana blir min sjunde stat.

#3 Inkan - 2007-08-22 16:44:00

jag funderade på att räkna om - trodde jag missat något.
Menar du att du får skavsår i rumpan eller innerlåren? Det låter hemskt...är det sömmarna eller enbart tyget som skapar detta problem.

Du har aldrig testat tights , lårmodell? Fast då blir det kanske för varmt.
Vilken fin service du får av din broder - måste kännas skönt med en kartläsare som väljer bästa rutterna när du är tveksam.


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg