Kommentarer på Ã?ntligen Nebraska!


Varje gränspassage är en stor händelse. Nu springer jag i Nebraska!

Observera koltåget i bakgrunden- tågen går i skytteltrafik och tutar hela tiden,

även jag får en tutning ibland.

 

Oregon, Idaho, Wyoming och nu Nebraska. I söndags morse passerade jag gränsen mellan Wyoming och Nebraska. Nu väntar förhoppningsvis betydligt lättare löpning. Men det är fruktansvärt varmt, 39 grader när det var som värst. Men konstigt nog har jag börjat vänja mig vid den höga temperaturen. Kropen har en fantastisk förmåga att anpassa sig. Och nu har jag till och med börjat gilla när vattnet och sportdrycken "kokar".

Dagens resa gick till staden Scottsbluff och blev 54 kilometer.

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Jan Suneson - 2007-07-23 19:27:23

Jag har idag tittat lite på dina avståndsberäkningar. Även om mina beräkningar på total sträckan Florence-Virginia Beach är något kortare än 5200 km så stämmer den procentuella avverkade sträckan 42,4% exakt med mina beräkningar (42,;5%). Ännu mer fantastiskt är att du har beräknat att vara ute i 100 dagar och efter 42 dagar ligger du på 42%.. Kusligt bra beräknat. Troligtvis kommer du att landa på 95-97 dagar då den sista delen lär vara mer lättsprungen. Inte för att förringa din insats med den beräknade tidsåtgången för sträckan med bil är 2 dagars non-stop körning och med flyg Portland - New York tar det 5 timmar. Kanske inte så konstigt att ?normal personer? väljer dessa färdmedel. Fråga Hur många extra dagar har du med i din kalkyl? Låt såga att du drabbas av en sommar influensa och blir sängliggande en vecka. Kommer du då att nå målet? Vilken dag går flyget hem till Stockholm.
Du säger också att du går vissa bitar. Vilken tid tror du att det skulle ta att genomföra äventyret gåendes? Är lite sugen på att låna kärran nästa vår -sommar.
Så något helt annat. På de senaste bilderna kan vi se att du har fått en fin solbränna. Trodde inte att det var möjligt för dig då du till skillnad från mig och Ragnar ärvt pappas och inte mammas hudpigment. Är du lika läcker brun på överkroppen eller behåller du löpartröjan på även i värmen? Använder du fortfarande solkrämen som inköptes i Florence nu när du har kommit ner på normal höjd?

#2 Peter M - 2007-07-23 22:17:51

Härligt med din entusiasm! Även om 39 grader låter olidligt, kan jag meddela att vädret i Stockhoms skärgård är, kort och gott, skit just nu. Ösregn, hårda ostliga/nordliga vindar och kallt. Så du missar inget. Så till min fråga: Hur gör du för att undvika dåliga områden i särskilt lite större städers utkanter, alltså slumområden, etc? Har du sett eller råkat ut för någon kriminalitet?
"Keep up the good work"

#3 Maria* - 2007-07-23 22:53:35

Ha ha, du är en pärla. Jan! :-)


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg