Kommentarer på En lat och härlig dag


Tisdagen blev en underbart skön dag, en sådan där dag då man kände sig riktigt lös och ledig. Ingen väckarklocka hade srtällts , jag skulle ju bara springa knappt fyra mil och det kändes som jag hade oceaner av tid. Därför hann jag med både shopping och sightseeing i Casper här i Wyoming. Ett par nya joggingsskor inhandlades (Brooks Adrenealine till fyndpriset 475 kronor) samt en ny löpartröja och i cykelbutiken laglappar för att klara eventuella punkteringar.

Det var igen fruktansvärt varmt men ändå skönt. En sådan här slappardag slank jag in på en bar ute på landbygden två mil utanför Casper längs hw 26 och klämde en iskall pilsner tillsammans med några original. Av barflickan fick jag några isbitar att lägga i min löparkeps- underbart när det kalla vattnet senare rann över ansiktet. Någon mil senare slank jag in på en oljeborrfirma, också ute på vischan, och fick kallt vatten i mina flaskor samt stärkande Gatorade.

Som vanligt blev det kris vid slutdestinantionen, de två motellen i Glenrock hade inga lediga rum och det mysisga stadshotellet var också fullbokat.  Samtidgt började det ösregna och blixtra. Men på hotellet lyckades man ändå få in mig under takåsarna i en underbart bedagad svit till det otroligt billiga priset 30 dollar. Men sådan rumspriser kunde jag kosta på mig en brakmiddag. Här fick jag den bästa middag jag någonsin ätit i USA (kycklinbröst, spagetti och välsmakande ostsmet, sallad, glass och resans första röda glas vin. Luffare lever också ibland lyxliv. Livet leker!

Mina nya joggingskor (andra paret hittills)

 

 

 
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Maria* - 2007-07-18 13:55:35

Ja, just det......en ny löpartröja.....hur gör du med tvätt?? Med tanke på mina egna svettiga paltor som kastas i tvätten efter en enkel milrunda. Hur gör du med ombyte?

#2 Ylva - 2007-07-18 16:01:15

Underbart att läsa om dina upplevelser. Blir bitvis tårögd av den givmildhet och öppenhet som du upplever. Lycka till med den fortsatta löpningen!

#3 ulf johansson - 2007-07-18 16:10:33

Hej Björn!
Jag följer din strappats genom Amerika full av beundran. Jag vet att du klarar av det. Hälsningar Ulf.

#4 inger nordén - 2007-07-18 23:37:22

Hej ! Du är helt fantastisk, men hur fick du idéen ursprungligen ? Hur håller du motivationen uppe dag efter dag. det måste vara tufft ibland efter en strapatsrik dag. Håll ut du ser Atlanten till slut. Go on ! Keep smiling ! Keep on running. Kul att följa dig ! Inger i Haninge

#5 Peter M - 2007-07-19 00:09:53

BJörn,
Härligt att få läsa så ljusa tongångar! För ett par dagar sedan verkade det betydligt tyngre, med övernattning utomhus, skallerormar och ökenberg. Kämpa på! Du inspirerar!

#6 Inkan - 2007-07-19 00:47:59

Så härligt! Det låter som du haft fina möten och upplevelser och det smittar av sig på orden du skriver!
Jag blir glad över att läsa allt! Det får mig att inte oroa mig i onödan för en ensam vandring jag ska ge mig ut på till veckan.
Kan du -så kan jag. Jag är ju ändå hemma i Sverige.
Håller fortsatt tummar för dig.
Keep on!


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg