Kommentarer på Mormonfamilj räddade mig


En tredjedel av distansen avverkad! Fantastiskt, men om jag når slutmålet är skrivet i stjärnorna. Justs nu är jag ganska tröttkörd efter två dagars camping, stekande hetta och sömnbrist. Det senare beror på myggen, det är omöjligt att sova med deras surrande runtomkring mig, också ganska illa myggbiten. Campingplatserna håller låg standard.

Dagens rapport blir kort. Har lyckats få tillfällig internetuppkoppling här i staden Shoshoni. Dagen höll på att sluta med katastrof- det enda motellet  stan var fullbokat och tre nätter utomhus hade tagit knäcken på mig. Men en kvinna (Patty Moore) på en bensinstation upplät sin pappas (Glen) hem tll mig- jag fick mat, en säng en dusch, allt jag behövde. Familjen är mormoner och fann det helt naturligt att hjälpa en krake som jag. Finns denna gästfrihet i Sverige? Nej jag tror inte det.

Två dagar i närmast öken och utan motell väntar. Det blir förmodligen mina tuffaste dagar någonsin. Går antagligen in i internetskugga nu på ett par dagar.

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Gunnar på DN - 2007-07-14 21:12:50

Du gör en strålande insats! Håll ut, bit i hop och stampa på1

#2 Bengt cronquist - 2007-07-14 21:50:38

Du är en stor löpare. Vi sågs på flygplatsen i Hamburg-04,du gick in under 3 t. Tänk vad långt du kommit redan. Vilken prestation du gör. Du är en riktig kämpe,Lycka till/Bengan

#3 torbjörn skog - 2007-07-14 21:54:54

Jag är så imponerad! Alltså; av din ambition att springa så långt.

Är underbensamputerad men funderar på att göra något liknande. Det vore skoj att slänga sig ut i andra människors välvilja och se resan som ett liv i fick-format.

Jag gillar att läsa om din resa, så fortsätt springa och skriva!

/torbjörn

#4 Lars Wingfors - 2007-07-15 01:20:55

Häng i Björn. Du imponerar hela tiden. Vilket äventyr. Trots att det kanske inte är så många som skriver så är det många som läser dina rapporter.
Idag intog Majornas IK Brännö och sopade banan. I Varberg var det några till som sprang...

#5 Birgitta Carlsson - 2007-07-15 11:00:13

Jag vill berätta att jag är en av alla dem, som varje dag följer dig på din äventyrliga löpning. Följde dig för två år sedan också. Jag är djupt imponerad och önskar dig all Lycka! Jag har en Suneson i familjen, mågen Stefan, och jag är övertygad om att du klarar detta!
Men tänk på din hälsa i första hand!
mvh/Birgitta

#6 Inkan - 2007-07-15 19:29:47

Av någon anledning är min kommentar borta? How come? Jag skrev i alla fall att även i Sverige finns generösa människor. Och att hjälpa en medmänniska är en gudibehaglig gärning - så det så! Man mår bra av att ge en medmänniska en hjälpande hand. Det är min erfarenhet.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Sedan frågade jag: Varför du inte tar en paus? Skulle inte både kropp och själ nå bra av en vilodag?
http://blaafaagel.blogspot.com/

#7 Arnold Mulder - 2007-07-15 21:40:14

Hej Bjorn ! halsar pa i Holland hos mina nara och kara. Har precis kommit hem fran en solsemester men har agnat dig sakert flera tankar under gangna veckan. Sag ett program for ett tag sedan om en tysk som deltog i VM i 10 ggr Triathlon dvs 38 km simning, 1800 km cykling och 420 km lopning och det tog honom ca 9 dagar att komma i mal. Nummer ett lag 33 timmar fore honom. Ja tankte jag om detta ar en bedrift som heter duga sa vet de inte vem Bjorn Suneson ar och vad han haller pa med just for tillfallet. springa 100 dgr i strack 5200 km ja som du har markt sa har du fatt en stor beundrarskaran. Jag kan tanka mig att du kommer att veta mkt mer om dig sjalv som du nagonsin har anat om du forstar vad jag menar.
Jag undrar nu om det ar nagot du inte visste om dig sjalv men har fatt reda pa nu. det later lite fylosofiskt men hoppas du forstar fragan.
ursakta att det saknas prickar och ringar over vokalerna men det ar ett hollanskt tangentbord jag skriver pa. lop val och kann att du har mangas moraliska stod under din fard mot mal.

Arnold

#8 Allan - 2007-07-15 22:12:54

Hoppas ökenlöpningen går bra. Följer dina äventyr och du inspirerar mycket. Jag har en fråga, jag undrar, om du ursäktar, ungefär hur mycket du beräknar att ditt fantastiska äventyr kommer att kosta i kronor räknat (eller dollar)?

#9 Nisse - 2007-07-15 22:49:09

Inkan: det hade kommit in en del spam i databasen under natten och jag måste då av misstag ha råkat radera ditt också. sorry.

/webbmastern

#10 Peter M - 2007-07-16 00:06:12

Björn,
Jag väntar med fler frågor, men vill bara säga att jag ser fram emot din nästa rapport, efter två dagar i "nästan öken". Det är otroligt spännande att följa dina strapatser. Sticker själv ut med båten nu, men har med mig datorn och skall försöka följa din spännande resa. "Keep up the good work".


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg