Kommentarer på Godståg i sovrummet


Alla dagar är inte roliga. I dag var en sådan dag. Det började med att jag fick punktering på bägge bakhjulen samtidigt som jag precis inlett min långa löpning på motorvä 84. Omedelbart dök det upp en polisbil och jag var på väg att hala upp mitt papper från Parmapolisen som visade att jag faktiskt får springa på motorväg. Men polismannen ville bara kolla om jag behövde någon hjälp.

Idag var nog den varmaste dagen av alla, runt 35 grader eller mera. Och jag fick "njuta" av denna hetta under hela dagen eftersom jag kom iväg alldeles för sent på morgonen. Till råga på allt hade jag viss vattenbrist och dumt nog hade jag ingen sportdryck med mig, senare under dagen var det som att dricka ur varmvattenkranen.

Börjar undra om den rutt som jag valt verkligen är så bra. Motorvägslöpning är fruktansvärt trist, dessutom är det väldigt mycket långtradare ute och landskapet sterilt och tråkigt, inte ett hus i sikte. Enda positiva är att vägrenen är mycket bred och jag känner mig helt säker på motorvägen.

Har precis stapplat in på ett nergånget motell i staden Mountain Home (11 000 invånare), fjärran från den lyx jag fick uppleva dagen innan. Men rummet är i alla fall rent och snyggt, har internet och 39 dollar är ju inte mycket att klaga över. Men vad jag inte förstod var att motellet ligger alldeles intill en järnväg där godstågen går stup i kvarten.  Det låter som tågen går rakt genom rummet och huset skakar när de passerar. Blir nog ingen vidare sömn den här natten.

Morgondagen oviss som vanligt. Tyvärr verkar det svårt att lämna motorvägen eftersom alternativvägar saknas. Skall i alla fall försöka komma iväg lite tidigare än vanligt och sportdryck får jag inte glömma.

Keep on running!
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här

#1 Jan Suneson - 2007-06-28 11:13:33

Du har rätt det finns inte så mycket att välja på.
Idag kan du dock springa ner till Hammett på en väg som löper längs 84 an något öster. Sedan blir det åter motorvägen ner till nattlägret i Bliss.
I morgon kan du springa ner till Twin Falls via
Hagermans (nationalmonument) Buhl Filer. Det är klart att det blir lite längre men betänk att den genaste vägen till målet i Virginia alltid är motorvägen och det kommer nog att bli själsdödande.

#2 el rapido - 2007-06-28 20:23:59

Hej Björn.
Det verkar vara mycket krävande hela projekten, men du är mycket stark och jag vet att ingenting kommer att hindra dig för att komma i mål.
Arriba, arriba amigo. Correle, correle.

#3 Inkan i Stockholm - 2007-06-28 22:08:43

Kul med bilderna - men hur bär du dig år för att fotografera dig själv? Har du en kamera som tar på tid?? Eller hittar du alltid någon som fotograferar dig? ¤
Det ser ju ganska tomt ut på vägarna.... ¤
Så hoppas jag du kan sova trots tågbuller... kanske öronproppar vore en investering. Samt att du inte slarvar med att alltid bunkra vätska/vatten - det måste ju vara viktigast av allt... eller?


Kommentarer är inaktiverade för så gamla inlägg