Kommentarer på Nu är det hjul igen!


Jan på rolerblades drar några Amerikaskrönor för ägaren till Harnäs Grill & KIosk i Skutskär. Här stannar vi alltid för lunch/fika.

Starten från Älvkarleby kunde ha börjat bättre; duggregn och två myggbett på direkten. Men när brorsan Jan och jag fått upp farten slapp vi både myggen och regnet.

I förra inlägget skrev jag att det är viktigt att återgå till de gamla rutinerna. Och det var precis vad jag gjorde idag- löpning i Gävleborg tillsammans med Jan på sina skridskor. Här har vi varit ofta. Upptåget gör regionen till en perfekt mötesplats eftersom jag enkelt kan komma från Stockholm och Jan från Gävle. Våra tåg kom in nästan samtidigt till hållplatsen i Älvkarleby och vi hade 27 km in till Gävle och slutmålet restaurang Brända Bocken.

Fin löpmiljö med Dalälven i bakgrunden. Regnet bekymrade inte och upphörde när vi passerat Furuvik.

Det här var det hittills längsta löppasset efter hemkomsten från USA. Formen är inte den bästa men idag kändes allt bra och jag sprang på ganska fort. Efteråt passade jag på att slinka in på Friskis & Svettis i Gävle och träna artrosknäna. Du visste väl att alla medlemmar i sommar kan träna gratis på alla F&S i Sverige, Danmark och Norge? Det gick bra även för Jan trots minimal träning och en stukad tumme efter ett fall tidigare i somras.

Det här får vi göra om i höst! Jag kunde konstatera att det är synnerligen gott om blåbär och lingon i markerna- två frestelser jag inte kan motstå.

Keep on running!

 
Kändes denna post intressant och värd att kommentera går det bra här